Karlskrona - First Hotel Ja

Sverige

Sverige: Karlskrona – First Hotel Ja

Karlskrona är en av Sveriges mest utvecklade idrottskommuner. Här finns bland annat en otroligt fin anläggning med ishall, tennishall, badmintonhall, gymnastikhall, handbollshall och testlabb. Naturligtvis finns för oss fotbollsälskare även fantastiska möjligheter till träning, både konstgräs och naturgräs gör att ett träningsläger i Karlskrona blir en garanterad succé.

Nu är vi stolta över att äntligen kunna presentera ett centralt fint hotell i Karlskrona, här har ni nära till alla nöjen så kombinationen av träningsläger och det sociala utbudet blir perfekt.

En gång i tiden var Karlskrona tänkt som Sveriges huvudstad, lägg därför märke till de ovanligt breda gatorna i stadens centrum. Genialiskt nog så är staden uppbyggd på ett sätt som gör att man alltid har medvind, känn efter själv när ni kommer dit.

Vår mening: I Karlskrona får ni allt vad ett lyckat träningsläger behöver, fantastiskt fina träningsförutsättningar och ett väldigt fräscht hotell med serviceinriktad personal.

 

  • Invånare: ca: 35 000
  • Avstånd gräsplan: 4-18 km
  • Inkvartering: 3-4-bäddsrum
  • Avstånd: Från Göteborg 34 mil. Från Stockholm 48 mil

 

Nyhet 2014

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng