Kalmar

Sverige

Sverige: Kalmar

Historiska byggnader, vackra parker och kullerstensgator gör Kalmar till en oerhört fin och charmig stad. Att staden dessutom är uppbyggd på öar gör att man hela tiden känner närheten till havet. Här finns också ett stort utbud av restauranger, pubar och butiker.

First Hotell Witt ligger på ön Kvarnholmen som är självaste stadskärnan. Här når ni stadens nöjesutbud och shopping med en kort promenad.

På hotellet bor ni i rymliga, fräscha rum och har tillgång till hotellets faciliteter som relaxavdelningen som består av en härlig pool, bastu och även ett litet gym. Konferensrum finns för dem som vill ha genomgångar mellan träningspassen.

Vårt samarbete med de lokala klubbarna gör att ni kommer få optimala träningsförutsättningar. Passa även på att se bröderna Elm spela på Guldfågeln arena med sitt Kalmar FF.

Vår mening: Ett förstklassigt hotell med ett centralt läge som gör att ni aldrig behöver fundera på vad ni skall göra. Att hotellet dessutom har relax och gym gör att även skadade spelare kan rehabträna medan laget är på fotbollsplanen.

 

 

 

 

 

 

  • Invånare: ca: 65 000
  • Avstånd gräs/konstgräsplan: 2 – 10 km
  • Inkvartering: 3-4-bäddsrum
  • Avstånd: Stockholm 41 mil, Göteborg 34 mil, Jönköping 21 mil, Örebro 34 mil

 

För oss är valet lätt, Sports International erbjuder unik service innan, under och efter träningslägret och sätter verkligen kunden i fokus.

Det är därför vi alltid kontaktar Sports International först, oavsett om vi ska på ett mindre läger i Sverige eller större utomlands så sätter dom alltid ihop ett förstklassigt upplägg som passar våra önskemål. Kan inte mer än ge mina bästa rekommendationer!

Staffan Arlefalk Yngsjö IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng