Höganäs

Sverige

Sverige: Höganäs

Höganäs, vid stranden av Öresund, är ett perfekt val för träningsläger. Det milda klimatet ger fina gräsplaner redan tidigt på våren. Nu finns dessutom möjligheten att träna på konstgräs i Höganäs då två nya planer står klara. Detta gör Höganäs till ett komplett alternativ för försäsongsläger.

Ni bor i en mysig miljö med underbar utsikt över Öresund och Danmark. Ett oerhört engagerat och proffsigt värdpar gör att alla lag som tidigare gästat anläggningen har gett högsta betyg. God mat, trevligt boende och härlig serviceinställning är några av de positiva omdömena.

I Höganäs har ni en stor sal för gemensamma aktiviteter, där finns en scen och karaoke utrustning som ett perfekt nöje den avslutande kvällen på träningslägret. Det är mycket uppskattat med detta samlingsrum då den sociala biten är viktig och här skapas god stämning.

Passa även på att besöka Helsingborg, här kan ni se allsvensk fotboll med Helsingborgs IF på Olympia.

Många lag återkommer år efter år vilket gör att det alltid blir fullbokat tidigt – här gäller det att vara ute i god tid

Vår mening: Ett kanonställe! Suverän service och fina vårtidiga gräsplaner. Passa gärna på att se Helsingborg i allsvenskan, endast 2 mil bort.

 

 

  • Invånare: 20.000
  • Avstånd gräsplan: 3 km.
  • Inkvartering: 2-4-bäddsrum. Alla rum med TV.
  • Avstånd: Från Göteborg 24 mil. Från Stockholm 58 mil.

 

 

 

Jonas R - Nissafors IS 2”Trevligt bemötande och mycket god mat gjorde att vårt läger i Höganäs blev mycket lyckat. Att vi sedan fick träna på nya fina konstgräsplaner var ett stort plus. Kontakten med Sports International fungerade felfritt från bokning till hemresa.”

 

Jonas Robertsson,

Nissafors IS

 

 

”Vi valde Höganäs för vårt vårläger. En suverän anläggning, bra mat och prffsig personal. Planerna var fantastiska och vi fick eget omklädningsrum under hela vistelsen. Vi rekommenderar Höganäs till alla er som ska på läger.”

Dave Mosson

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng