Höganäs

Sverige

 

Sverige: Höganäs Sportlodge

 

En ny idrottsmetropol har vuxit fram i Höganäs, numera ett av Sveriges absolut främsta sportcenter med alla tänkbara sportfaciliteter inom området. Dessutom ett nybyggt sporthotell helt anpassat för lag och grupper. Här har ni chansen att ladda upp med maximala förutsättningar inför kommande säsong. På gångavstånd finns bland annat två konstgräsplaner, 5 naturgräsplaner, parkourbana, hinderbana samt en simhall, inomhushall och bowlinghall. Detta är bara ett axplock av vad som finns i direkt anslutning till sporthotellet.

I hotellbyggnaden ryms även Friskis och Svettis med möjlighet till gym, spinning och andra gruppaktiviteter.

Vår mening: Höganäs är komplett som destination för maximal uppladdning både sportsligt och socialt. Ta chansen och boka ert läger till Höganäs.

 

 

 

  • Invånare: ca: 15.000
  • Avstånd gräsplan/konstgräsplan: gångavstånd.
  • Inkvartering: Flerbäddsrum.
  • Avstånd: Från Göteborg 21 mil, från Stockholm 56 mil.

 

 

”Vi har haft en jättebra helg i Höganäs! Fräscht och mycket bra boende som passade oss perfekt! Väldigt bra avstånd till allt och träningsanläggningen var mycket bra! Riktigt bra service från start till mål av Anette och alla var supernöjda.”

Christian Jonsson, Hjulsbro IF F05/06

 

”Vi är jättenöjda. Verkligen ett toppenställe. Nära till träning och bra mat. Vi var helt ensamma på Lodgen, det var riktigt lyxigt då vi hade tillgång till matsal/samlingssal hela tiden och kunde göra mycket aktiviteter där.”

Jessica Nordefell, Vellinge Näsets Simklubb

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng