Helsingborg - Scandic Nord

Sverige

 

Sverige: Helsingborg – Scandic Nord

Helsingborg är en sann fotbollsstad med starka traditioner och rikt nöjesliv vilket bäddar för ett utmärkt träningsläger. Hit åker de lag som vill kombinera bra träning med andra aktiviteter och nöjen. På kort gångavstånd från hotellet har ni möjlighet att spela paddeltennis. En internturnering i paddelcentret är en utmärkt lagaktivitet som stärker samanhållningen samtidigt som det är fysiskt ansträngande.  I Helsingborg bor på toppfräscha Scandic Nord där ni blir bortskämda av proffsig personal, hotellchefen är fördetta elitdomare och han vet verkligen vad som krävs för ett lyckat träningsläger. På hotellet finns även möjlighet att arrangera föredragshållare eller om ni för egen del vill ha interna genomgångar och samlingar för hela gruppen.

Antalet platser i Helsingborg är begränsat, en tidig bokning rekommenderas.

Vår mening: Ett träningsläger i Helsingborg ger fina förutsättningar till såväl träning som nöje!

 

 

  • Invånare: 120.000
  • Avstånd gräsplan: 3 km
  • Inkvartering:3-4 bäddsrum med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd: Från Göteborg 26 mil.Från Stockholm 58 mil./list_item]

 

 

”För andra året i rad åkte vi på träningsläger med Sports International. Killarna blev precis lika nöjda som tidigare. Vi vet vem vi vänder oss till när det är dags för nästa träningsläger.”

Mats Thorsen

Habo IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng