Hässleholm

Sverige

Sverige: Hässleholm

Hässleholm har 45 gräsplaner i kommunen, lägg där till två helt nya konstgräsplaner – här är det full satsning på fotboll!  I Hässleholm har vi vår populära anläggning Hässleholmsgården. Ett vandrarhem av högsta klass där ni kan ha eget omklädningsrum och dessutom njuta av ett avkopplande bad i anläggningens egen pool. Den höga klassen på förläggningen i kombination med att kapaciteten är ett lag i taget gör att det snabbt blir fullbokat.

Vår mening: Bra boende, pool på anläggningen och eget omklädningsrum. Det är lätt att förstå varför Hässleholmsgården snabbt blir fullbokad.

 

 

  • Invånare: 50.000
  • Avstånd gräsplan: 1 – 10 km
  • Inkvartering: 2-4-bäddsrum med dusch och toalett i korridoren.
  • Avstånd: Från Göteborg 21 mil. Från Stockholm 49 mil.

 

 

”Efter att vi sent bestämt oss för att åka på träningsläger så kontaktade vi Sports International och blev då rekommenderade Hässleholm. Vi fick tre bra träningspass på konstgräs och tillgång till omklädningsrum samt den goda maten gör att vi absolut kan tänka oss att åka tillbaka till Hässleholm. Stort tack till Sports International som hjälpte oss i sista minuten att ordna detta träningsläger.”

Robin Backström, Hovshaga AIF

 

”Vi hade det toppen i Hässleholm! Boendet passade oss perfekt, maten på golfrestaurangen var utmärkt, Fotbollsplanen var bra trots att vi åkte så pass tidigt på året – vi är helnöjda.”

Spelarna i Norra Tångs BK Dam

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng