Hanöhus Hällevik

Sverige

Sverige: Hanöhus Hällevik

Vi är både glada och stolta att presentera en fantastiskt spännande nyhet inför 2021 – träningsläger i semesterparadiset Hällevik, nära Sölvesborg på Listerlandet i Blekinge.

I samarbete med Hanöhus Hotell & Konferens och allsvenska Mjällby AIF kan vi nu erbjuda perfekta uppladdningar och läger i bästa miljö där kombinationen av pris, kvalité och professionalism gör detta till ett högintressant och svårslaget alternativ.

Ledarna bor i  trevliga 2-3 bäddsrum med  hotellstandard medan spelarna trivs i enkla men fräscha fyrbäddstugor med toalett/dusch i en enskild byggnad i omedelbar anslutning. Stugorna ligger endast ett stenkast från den härliga stranden och havet.

På området finns dessutom utomhusgrill, gratis Wi-Fi och parkering. Träningarna bedrivs ca  5-15 min transport från anläggningen med flera fina planer med naturgräs/konstgräs . Vi har också mycket goda möjligheter att ordna träningsmatcher mot lokala lag i alla åldrar. Under sommaren kan ni också besöka den uppvärmda 50-metersbassängen i närheten.  Passa också på att se Mjällby AIF:s framfart i allsvenskan, arenan ligger alldeles i närheten.  Boka Läger i Hällevik  redan idag – här är det bäddat för succé!

 

 

 

  • Invånare: 17 500 (Sölvesborgs kommun)
  • Avstånd naturgräs/konstgräsplan: ca: 5-15 min. transport.
  • Inkvartering: Ledare 2-3 bäddsrum med hotellstandard. Spelare i enkla men trevliga fyrbäddstugor med toalett/dusch i enskild byggnad
  • Avstånd: Från Göteborg 30 mil. Från Malmö 14 mil. Från Stockholm 54 mil.

 

 

Nyhet 2021!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng