Halmstad - Mårtenson

Sverige

Sverige: Halmstad – Mårtenson

Halmstad är en populär fotbollsstad med massor av fina fotbollslag, i topp naturligtvis svenska mästarna 2000; Halmstads BK som genom åren fostrat stora talanger som gått vidare ut i proffslivet. Mitt i hjärtat av Halmstad ligger First Hotel Mårtenson där vi nu kan erbjuda er som vill ha en perfekt mix av träning, matcher och trevliga nöjen ett svårslaget alternativ. Ni bor mycket bekvämt, äter gott i hotellets lyxigt inglasade vinterträdgård och på kvällen är det härligt hålligång på hotellets diskotek!

Vår mening: Perfekt för de som söker en trevlig mix av träning och nöjen. Högklassigt hotell mitt i hjärtat av nöjeslivet.

  • Invånare: 84.000
  • Avstånd gräsplan/konstgräsplan: 2 – 15 km
  • Inkvartering: 2-3-bäddsrum med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd: Från Göteborg 14 mil. Från Stockholm 49 mil.

 

”Vi har varit på First Hotell Mårtensson i Halmstad flera gånger, ett riktigt bra alternativ för träningsläger. Det är uppskattat att bo så centralt, mitt på huvudgatan i Halmstad ger oss stora möjligheter. Halmstad är bra både sportsligt och socialt.”

Edgar Batista

IF Velebit

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng