Halmstad - Eurostop

Sverige

Land: Halmstad – Good Morning

På Good Morning Hotel Halmstad bor ni lyxigt vid det populära köpcentret Eurostop. Hotellets ledord är positivitet och hjälpsamhet. Det är något som verkligen märks, här känner man sig alltid bortskämd.

Fotbollsklubbarna duggar tätt i Halmstad och träningsförutsättningarna är optimala. Alla våra gästande lag i våras gav vår kombination av hotell och planer högt betyg.

Nöjestäta Halmstad erbjuder också på flertalet roliga aktiviteter. Vi rekommenderar ett rafflande gokart race eller en utmanande runda i fotbollsgolf. Det är utmärkta aktiviteter som stärker samanhållningen i laget. Utelivet i Halmstad är sedan tidigare erkänt bra, nu har dessutom stadens stora son Fredrik Ljungberg öppnat en ny sportbar i centrala Halmstad, väl värt ett besök!

Vår mening: På Good Morning Hotel Halmstad får ni det bästa av det bästa, fantastisk service, god mat, bra träning och nära till alla nöjen som Halmstad har att erbjuda.

 

 

  • Invånare: 84.000
  • Avstånd gräsplan: 2-10 km
  • Inkvartering: 2-3 bäddsrum med dusch, toalett och TV
  • Avstånd: Från Göteborg 14 mil. Från Stockholm 49 mil

 

 

Anders Johansson“Bra mat och boende precis utanför Halmstad centrum samt goda möjligheter till samlingslokaler på kvällarna gjorde att tjejerna trivdes alldeles utmärkt och vi fick en perfekt start inför den kommande säsongen. Att Sports International träffade oss på plats gjorde att helhetsintrycket blev ännu bättre.”

Anders Johansson,

Edet FK Dam

 

Vi har haft det riktigt bra i Halmstad. God mat, fräscht hotell och fina gräsplaner. Det är orsakerna till att jag nu har varit här på läger 5 gånger!”

Per Fossen  

Holter IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng