Gotland Sports Academy

Sverige

Sverige: Gotland Sports Academy

Vi på Sports International är oerhört stolta över att kunna presentera ett unikt samarbete med Gotland Sports Academy som inriktar sig på all typ av idrott. Här finner ni allt ni kan önska för ett lyckat träningsläger.

Ni bor i nybyggda stugor som ligger alldeles intill havet.  Stugorna är toppfräscha och har två sovrum, vardagsrum, pentry, tv, WiFi samt dusch och toalett. Ni har en kort promenad till en uppvärmd konstgräsplan där ni får bästa tänkbara träningsförhållande oavsett väder. Utöver detta så finns ett stort utbud av aktiviteter inom anläggningen. Efter träningspassen kanske ni skall passa på att ta ett dopp i den uppvärmda utomhuspoolen som anläggningen erbjuder.

Passa på att hyra cyklar och upptäck det enormt vackra och speciella i det Gotländska landskapet samtidigt som ni får motion, eller varför inte en joggingtur längs vattnet. I Slite finns massor att göra vid sidan av träningen för att få ihop laget ännu mer till kommande säsong.

Till Gotland tar ni er enkelt med färja antingen från Oskarshamn eller Nynäshamn och vi ser till att ni blir upphämtade och transporterade till anläggningen som ligger ca: 25 minuter från färjeterminalen. Väl på plats så ligger allt inom några hundra meters avstånd. Självklart hjälper vi till med er bokning av färja.

Vår mening: Vill ni ha ett komplett träningsläger med allt på ett och samma ställe så är Slite och Gotlands Sportsacademy det självklara valet. Uppbackningen på plats av ansvariga är klockren och förmodligen vill ni boka nästa års läger redan på plats.

 

 

 

 

  • Avstånd fotbollsplaner: 400 m (uppvärmt konstgräs)
  • Inkvartering: 5-6-bäddsstugor
  • Avstånd: Visby 3,5 mil

 

Maten höll riktigt hög klass och boendet var klockrent. Det fanns också mycket att göra vid sidan av fotbollen. Vi åkte in på kvällen till Slite och Oleary’s för lite mat och fotboll. Vi åker gärna tillbaka till Gotland Sports Academy.

Niklas Hedström Knivsta IK Herr

Knivsta IK Gotland

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng