Göteborg - Quality Winn

Sverige

Sverige: Göteborg – Quality Hotel Winn

Det är ingen hemlighet att det finns ett stort fotbollshjärta i staden Göteborg och hit kommer lag ifrån hela Sverige på träningsläger. Få städer har så många nya fina konstgräsplaner som Göteborg har. Här erbjuds fina träningsförhållanden redan tidigt på våren, få städer ha två lag i allsvenskan och två lag i damallsvenskan som ni kan beskåda under ert träningsläger, få städer har så stort aktivitets och nöjesutbud som Göteborg har och allt detta gör staden till den perfekta destinationen för ett riktigt bra träningsläger.

Nu kan ni dessutom lyxa till det lite och bo på läckert hotell bara 10 minuter ifrån stadens centrum. Ni har fritt inträde till hotellets relaxavdelning med pool, bubbelpool och bastu. Ni har även möjlighet att få tillgång till konferenslokal för pep talk, fritt internet och naturligtvis fri parkering både för bilar och bussar.

När ni åker till Göteborg och väljer att bo på Hotell Quality Winn så får ni en stor upplevelse, hög kvalité och mycket bra service. Det blir någonting utöver det vanliga och det märks att de har stor vana att ta emot elitlag. Den senaste säsongen bodde flera av Champions League lagen i handboll här, Gefle IF fotboll och de danska mästarinnorna Fortuna Hjörring.

Vår mening:
En unik möjlighet att lyxa till det med hotellboende på ert träningsläger. Alla lag som bor här har fri tillgång till relaxen med pool och jacuzzi där ni kan slappna av efter träningen.

 

 

  • Invånare: ca: 530 000
  • Avstånd konstgräsplan: 2 – 5 km
  • Inkvartering: 4-bäddsrum med dusch och toalett
  • Avstånd:  Från Stockholm ca: 47 mil, från Malmö ca: 27 mil, från Oslo ca: 29 mil

 

 

’’Vi valde i år att åka på ett matchläger och vad kan då passa bättre än att åka till Göteborg. Vi valde Quality hotell Winn som ligger bra till och har bra standard samt en trevlig relax som killarna kunde nyttja. Matchen spelades på bra konstgräsplan inne på Heden i Göteborg, som alltid visar sig från sin bästa sida. Sports International lyckades återigen infria våra förväntningar, vi lär återkomma även 2014.’’ 

 

Daniel Hindström, 

Elmer/Fåglum

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng