Göteborg - Kviberg

Sverige

Sverige: Göteborg – Kviberg

 

 

I centrala Göteborg ligger det natursköna idrottsområdet Kviberg som håller på att utvecklas till ett av Sveriges modernaste idrottsområden. Här finns sedan tidigare flertalet konstgräsplaner i närområdet och sedan 2015 även en multihall av sällan skådat slag med fullstor konstgräsplan och plats för 3 000 åskådare. Den nya hallen innehåller även handbollsplaner, konferensmöjligheter, gym och en skidtunnel.

Hösten 2011 stod världens största beachvolleybollhall klar på Kvibergs idrottsområde. Här ryms 16 banor inomhus i karibisk miljö och 8 banor utomhus, detta är en beachvolleyboll satsning som lockar spelare ifrån hela landet. Många fotbollslag roar sig med interna beachvolleybollturneringar vid sidan om fotbollsträningar och matcher, ett mycket uppskattat nöje.

Kvibergs vandrarhem är ett fräscht och fint vandrarhem bara 10 minuter från avenyn, kontakta oss så hjälper vi er att arrangera vårens träningsläger i Göteborg. Ni kan även passa på att besöka de högintressanta idrottsmuseet, tre våningar med idrottsnostalgi . Eller varför inte se något av Göteborgs allsvenska lag i aktion.

Vår mening:
Idrottsstaden Göteborg ger er fantastiska möjligheter att ladda upp inför säsongen, med ett stort utbud av aktiviteter på Kvibergs idrottsområde och med närhet till centrum så kommer träningslägret att bli en given succé.

 

 

 

  • Invånare: ca: 530 000
  • Avstånd gräsplan: 100 m – 5 km
  • Inkvartering: 4-6 bäddsrum med dusch och toalett i korridoren
  • Avstånd: Från Stockholm ca: 47 mil, från Malmö ca: 27 mil, från Oslo ca: 29 mil

 

 

 

Bengan Hestra SSK”Vi har bara gott att säga om vårt träningsläger i Kviberg och kontakten med Sports International. Anläggningen passade oss perfekt med riktigt god mat, fina konstgräsplaner samt att närheten till Göteborg var riktigt trevligt!”

 

 

Bengt-Gunnar Strand,

Hestra SSK

 

 ”I år åkte vi till Kviberg i Göteborg på träningsläger med Sports International och vi är väldigt nöjda med helgen. Maten som serverades var fantasiskt bra och planerna höll högsta klass.”

Ine Iversen,

Grue IL