Göteborg - Dalagärde

Sverige

Sverige: Göteborg, Dalagärde

 

 

I Sveriges fotbollsmetropol Göteborg ligger Dalagärde, ett naturskönt område bara 10 minuter från centrum. Här trivs lagen på träningsläger, med närhet till flera fina träningsplaner och mycket nöjen. Många lag brukar kombinera sitt träningsläger i Göteborg med att se BK Häcken eller IFK Göteborg i allsvenskan. Utöver det är nöjen som Liseberg, Gökboet och världens största beachvolleybollhall populära aktiviteter.

På Dalagärde vandrarhem får ni det där lilla extra som gör träningslägret minnesvärt. Här finns gott om gemensamma utrymmen med plats för genomgångar och aktiviteter, även biljardbord att nyttja för vandrarhemmets gäster.

Vår mening: Kombinationen med nöjesmetropolen Göteborg och det härliga fotbollsklimatet har gjort Dalagärde mycket populärt.

 

 

 

 

  • Invånare: 530.000
  • Avstånd gräsplan: 2 – 5 km.
  • Inkvartering: 4-6-bäddsrum med dusch och toalett i korridoren.
  • Avstånd: Från Örebro 29 mil. Från Stockholm 45 mil. Från Oslo 29 mil.

 

 

 

”Jag har anlitat Sports International i många år. Dem kan man lita på.

En bättre arrangör kan jag inte tänka mig!”

 

Anders Grönhagen

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng