Glemmingebro

Sverige

Sverige: Glemmingebro

I Glemmingebro har några klubbar hittat sin dröm anläggning för träningsläger. Med hjälp av den lokala klubben erbjuder vi perfekta förhållanden för ert nästa träningsläger, bra gräsplan och suveränt med omklädningsrum precis intill. Klubbledarna är oerhört hjälpsamma och trivs verkligen med att det kommer lag på besök till deras fina anläggning Banvallen.

Inkvarteringen ligger på bekvämt gångavstånd från planerna, där ni bor i 2-3-bäddsrum (alla med toalett). Här kan ni själva ladda upp i lugn och ro då ni har hela anläggningen för er själva. Detta är en stor anledning till att de gästande lagen alltid ger Glemmingebro högsta betyg!

Vår mening: Härlig uppbackning från lokala klubben och endast ett lag på plats åt gången ger perfekta förhållanden för att svetsa samman laget.

 

 

 

  • Invånare: 1 100
  • Avstånd gräsplan: 400 m.
  • Inkvartering: 2-3-bäddsrum med toalett.
  • Avstånd: Från Göteborg 32 mil. Från Stockholm 61 mil.

 

 

”Vi hade ett kanon läger i Glemmingebro med vårtidiga planer och en komplett anläggning som vi hade för oss själva. Dessutom ett klanderfritt upplägg från Sports International. Glemmingebro var bättre än förväntat och vi rekommenderar detta vidare! ”

Björn Ydreborg
Tenhults IF: s Juniorer

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng