Bromölla

Sverige

Sverige: Bromölla

Välkommen till Bromölla! Vackert belägen intill Ivösjöns strand ligger Bromölla Fritidscenter och Ivöstrand Idrottspark, en anläggning som erbjuder enorma möjligheter. Förutom en uppvärmd, upplyst, fullstor konstgräsplan finns den nybyggda Sparbankshallen där vi kan erbjuda 2400 kvadratmeter konstgräs – perfekt för sjumannalag. På området finns också en mängd andra aktiviteter såsom två paddelbanor och beachfotboll. På några minuters promenad når ni ert boende, nyrenoverade fräscha Hotell Iföhus där det mycket idrottskunniga och populära paret Valla och Joakim Nordström tar emot. Det charmiga hotellet  som ligger i hjärtat av Bromölla har två restauranger, trevliga rum och ett fint konferensrum. Parkering direkt i anslutning till hotellet.

Vår mening: Svenska flicklandslaget (F18) gästade hotellet hösten 2020 och gav hotellet och maten högsta betyg. Här stortrivs man i perfekt miljö. En pärla som snabbt blir uppbokad så ring oss redan idag så berättar vi mer.

 

 

  • Invånare: 12.000
  • Avstånd gräsplan/konstgräsplan: gångavstånd.
  • Inkvartering: 2-3-bäddsrum med dusch, toalett, tv och wifi.
  • Avstånd: Från Göteborg 28 mil, från Malmö 12 mil, från Jönköping 22 mil.

 

 

Nyhet 2021!

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng