Bosön

Sverige

Sverige: Bosön

Ni behöver inte vara världsbäst för att förlägga ert nästa träningsläger på Bosön – Men ni kanske blir.
Nu har ni chansen att ta ert träningsläger till en helt ny nivå. Vi hjälper er att arrangera träningslägret på riksidrottsförbundets utvecklingscenter, centrum för bredd och elitidrott. Till vardags så tränar svenska elitidrottare här och nu har även ni möjlighet att genomföra ett mycket givande träningsläger i det natursköna området bara 15 minuter från Stockholms centrum.

Bosön erbjuder en uppsjö av olika aktiviteter och sporter, inte minst så erbjuder de en 9000 kvm stor inomhushall med konstgräs där fotbollslagen stortrivs. Det svenska landslaget tränar här inför landskamperna i Stockholm och flera allsvenska seniorlag tränar här regelbundet. Sports International kan som enda sportresearrangör exklusivt erbjuda er ett träningsläger på Bosön med träning i denna multihall eller på konstgräs ute.

På Bosön så har ni även möjlighet att besöka deras idrottsmedicinska klinik och testlabb. Där kan de utföra diverse olika fysiska tester. Detta är en av anledningarna till varför ni som lag kommer att vilja besöka Bosön minst en gång om året, för att återigen genomföra de fysiska testerna och få ett kvitto på att er träning går framåt.

Till Bosön åker inte bara fotbollslag. Svenska skidlandslaget, friidrottslandslaget, handbollslandslaget och alla andra som är anslutna till riksidrottsförbundet kommer till Bosön för att träna och utföra tester. Anläggningen har enorma resurser så oavsett vilken idrott du är ledare i så kan du kontakta oss för offert.

Testa på livet som proffs, planera in en helg på Bosön.

Vår mening: Man får verkligen mersmak av idrotten efter ett besök på Bosön, det är en mycket inspirerande miljö. Träning och hälsa är i fokus så alla som brinner för sin idrott borde ta chansen att besöka Bosön.

 

 

  • Invånare: ca 1,4 miljoner i Stockholms tätort.
  • Avstånd gräsplan: inom anläggningen
  • Inkvartering: Nybyggda 4-bäddsrum med dusch och toalett i korridoren
  • Avstånd: Från Göteborg 47 mil, från Stockholm 1 mil

 

 

”Vi valde att förlägga vårt läger på Bosön efter rekommendation av Sports International. Här finns inget att klaga på då allt ligger inom gångavstånd samt att allt sköts mycket proffsigt från ankomst till avresa. Att Sports sedan fixade så vi fick möta Brommapojkarna i en träningsmatch gjorde upplevelsen helt total för killarna som dessutom gjorde en toppmatch och lyckades vinna. Kan varmt rekommendera andra lag att åka på träningsläger till Bosön.”

Tommy Andersson

IFK Berga juniorlag

 

”Vi är mycket nöjda med vårt träningsläger på Bosön, en anläggning som verkligen ger en proffsig idrottskänsla. Vi bodde i fräscha rum med dusch samt toalett och åt grymt god mat som verkligen passade oss som fotbollslag. Höjdpunkten var när Djurgårdens IF seniortrupp tränade ett pass efter oss på ”våran” plan, det var en fantastisk känsla.”

Peter Blom,

Kungälvs FF Dam

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng