Båstad

Sverige

Sverige: Båstad Sportcenter

 

När vi startade med Båstad för över 10 år sedan blev det en hejdundrande succé omedelbart. Än idag är Båstad en av Sveriges absolut mest populära destination för träningsläger. Sommaren 2016 valde Svenska fotbollslandslaget Båstad som sin huvudort för sitt träningsläger inför EM slutspelet, just för att få perfekta förutsättningar.

Det geografiska läget precis vid foten av Hallandsåsen och direkt vid Laholmsbukten ger ett perfekt klimat och mycket fina gräsplaner tidigt på våren. För er som föredrar konstgräs finns en plan att tillgå bara 10 minuter ifrån boendet med transport.

Idrottsorten Båstad erbjuder också ett trevligt nöjesliv och flera aktiviteter vid sidan om fotbollen. Här trivs alla fotbollslag, förutsättningarna är de bästa både sportsligt och socialt.

Ni bor i fräscha 4-bäddsrum med dusch och toalett. Som gäst har ni också fritt inträde till anläggningens nya gym samt naturgräsplan på behagligt avstånd. Båstad är otroligt populärt och blir alltid fullbokat mycket snabbt.

Vår mening: Suveränt för fotbollsläger. Oerhört populärt – tidig bokning ett måste!

 

 

 

  • Invånare: 15.000
  • Avstånd gräsplan/konstgräsplan: 0 m-10 km.
  • Inkvartering: Mycket fräscha 4-bäddsrum med dusch och toalett.
  • Faciliteter: Gym på anläggningen.
  • Avstånd: Från Göteborg 18 mil, från Stockholm .

 

 

 

”Vi borde ha stannat längre i Båstad, för tiden räckte inte till. Praktiskt med planen precis på utsidan och skönt att vi hela tiden kunde ha en bra dialog med Sports International.”

Niclas Fridh

Österkorsberga IF

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng