Båstad - Neptun

Sverige

Sverige: Båstad – Neptun

Det finns inga gränser för Båstads popularitet och vi är mycket glada över att kunna presentera pensionatet Neptun i centrala Båstad som träningsläger destination. Med bekvämt gångavstånd både till träningscentret och in till centrum gör att Båstad Neptun är ett perfekt alternativ för de lag som vill kombinera nytta med nöje!

Båstad är inte bara en metropol för fotbollslagen. Nu har fotbollslagen även fått konkurrens utav simgrupper, innebandylag, handbollslag och skolklasser som också har upptäckt att Båstad är den perfekta destinationen att åka till. Av den anledningen är en tidig bokning ett måste för att säkra en plats innan seriestarten. Åk till Båstad, där kommer ni också att upptäcka er favoritdestination för träningsläger.

Vår mening: Båstad är en populär idrottsmetropol för alla typer av lag och grupper!

 

 

  • Invånare: 15.000
  • Avstånd gräsplan: 900 m
  • Avstånd till konstgräsplan: 10 km 
  • Inkvartering: 2-4 bäddsrum, de allra flesta med toalett och dusch.
  • Avstånd: Från Göteborg 18 mil. Från Stockholm 52 mil.

 

 

Kim”Det är en av säsongens höjdpunkter att komma iväg på träningsläger, det är något vi har stor nytta av både innan, under och efter träningslägret. Vi har varit på många läger med Sports international, senast i Båstad och det var succé.”

Kim Pearce

Olskrokens IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng