Sitges

Spanien

Spanien: Sitges

Med bara 35 km till Barcelona och med en rad fantastiska stränder har Sitges under många år varit ett mycket populärt resmål. Sitges är också känt för sitt kulturella liv med bland annat en känd filmfestival. Ni bor på charmiga Hotel Subur, alldeles intill stranden med en fantastisk medelhavsutsikt Här är man mycket vana vid internationella grupper och både den trevliga servicen och maten har fått mycket beröm.

Centrala Barcelona når ni billigt och enkelt med pendeltåg som går flera gånger i timman. Är man på träningsläger så pass nära denna fantastiska stad så är ett besök på Camp Nou nästan ett måste. Vi hjälper gärna till med att ordna biljetter till en FC Barcelona match, vi är störst i norra Europa på fotbollsresor till Barcelona. Vi är sedan 11 år tillbaka officiell biljettagent åt FC Barcelona, detta är något väldigt exklusivt och vi är oerhört stolta över att de valt oss som samarbetspartner. Idag är vi FC Barcelona tredjes största biljettagent i världen.

Sitges är ett oerhört populärt alternativ – tidig bokning är därför ett måste! Allsvenska laget GIF Sundsvall var i Sitges med oss på träningsläger våren 2016. Några andra lag som tidigare varit på träningsläger i Sitges är Derome/Veddige Dam, Sala FF, Kungsgårdens SK Herr, Sollebrunns AIK, och många fler.

Vår mening: Perfekt för de som vill bo nära havet och världsstaden Barcelona. Hotellchefen är mycket proffsig och ser till att ni får en härlig uppbackning. Ett kanonalternativ för de som söker något mer än ett rent träningsläger.

För mer inspiration från Katalonien klicka här!

Catalunya

 

  • Invånare: 22 000
  • Avstånd gräsplan/konstgräs: Konstgräs på gångavstånd, gräsplaner på 15 min bussavstånd.
  • Inkvartering: 2-4 bäddsrum med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd: Från Barcelona 3,5 mil.

 

 

Simen Bakken”Vi hade ett fantastiskt träningsläger i Sitges. Det märks att Sports International har otroliga kontakter i Katalonien och de hjälpte oss verkligen. Sitges är en väldigt fin stad, alla trivdes kanon bra där och det är nära in till Barcelona.”  

 

Simen Bakken

Röa Junior flickor

 

 

 

”Vi hade ett kanon läger i Sitges, mysigt hotell med trevlig och hjälpsam personal. Träningsförhållandena var utmärkta. Men det allra bästa träningspasset var kanske när vi hade en liten miniturnering med både strandfotboll och fotbollstennis nere på beachen, det var mycket uppskattat bland killarna. Avslutningsvis, stort tack till er för ett mycket bra arbete”

Jonas Fjelkman

IFK Aspudden

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng