Miranda Soul - Santa Ponsa

Mallorca

 

Santa Ponsa: Hotel Miranda Soul

 

Mallorca har i decennier lockat hundratusentals turister årligen, ön är känd för sitt vackra landskap, härliga klimat och rika nöjesliv. Nu ökar även intresset bland fotbollslag sedan vi som första Nordiska lägerarrangör introducerat Mallorca som destination för fotbollslag 2018. Och vilken succé det blev!

Den nyanlagda konstgräsplanen från 2016 är av den allra senaste generationen. Planen är centralt belägen i Santa Ponsa bara ca: 10 minuters promenad från den lugna sidogatan där Hotel Miranda Soul ligger.

I Santa Ponsa får ni det bästa av alla världar för träning, lagsamanhållning och umgänge. Här ligger strand, pool och aktivitetsområde för alla åldrar samlat på ett och samma ställe vilket ger er bästa tänkbara förutsättningarna för ett komplett träningsläger.

Kombinera gärna ert läger med en dagsutflykt till Palma, en mycket gemytlig och trevlig liten stad med bra shopping och trevliga caféer och barer. Med direktbussen från Santa Ponsa tar det ca: 20 minuter.

 

Läs vår broschyr om fotbollsläger i Mallorca!

 

 

  • Invånare: 7 500
  • Avstånd konstgräsplan: 10 min.
  • Inkvartering: 2-3 bäddsrum med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd: Från Palma 2 mil.

 

 

Spännande nyhet 2019!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng