Salou

Spanien

Spanien: Salou

Söder om Barcelona nära havet ligger en av Europas finaste träningsanläggningar; Futbol Salou Complex. Den officiella invigningen skedde i slutet av april 2012 och erbjuder 12 fullstora planer, två naturgräsplaner, tre hybridgräsplaner och 7 konstgräsplaner.

Här finns också spa, gym, minigolf och massor av andra aktiviteter. Betyg: världsklass!

De senaste åren har många Svenska elitlag valt att förlägga sina träningsläger i Salou med oss, bland dem Östersunds FK, Hammarby IF, IF Elfsborg, Malmö FF, Halmstad BK, Helsingborgs IF, Gefle IF Sirius, AFC Eskilstuna, GAIS, Falkenbergs FF. GIF Sundsvall, Dalkurds FF och Jönköping Södra

Detta är en anläggning som passar alla lag, allt ifrån elitlag till amatör och ungdomslag stortrivs här året om. Nyligen hade vi också Engelska storlaget Crystal Palace i Salou på läger.

Till Salous mysiga centrum och den härliga sandstranden går man. Sports International har tecknat ett exklusivt samarbetsavtal som innebär att endast de som bokar genom oss kan förlägga sitt läger här.

Till Barcelona tar ni er lätt med pendeltåg som går flera gånger i timmen. Ett besök på en av Europas största nöjesparker Port Aventura är något vi verkligen rekommenderar. Vi har specialpriser och hjälper er gärna med den korta transporten.

Mer om Salou ser du här!

Läs vår broschyr om fotbollsläger i Salou!

 

För mer inspiration från Katalonien klicka här!

11-01-006 LOGOTIP Catalunya

 

  • Invånare: 22 000
  • Avstånd gräsplan/konstgräs: Gångavstånd.
  • Inkvartering: I bungalows med dusch och toalett på Cambrils Park/Sanguli.
  • Avstånd: Från Barcelona 9,5 mil.

 

Allt var mycket bra i Salou. Det bästa lägret hittills och om jag är kvar i min roll nästa år så kommer vi vilja boka det över påsk nästa år.

Daniel Kjernholm, IFK Österåker

 

Vi hade ett mycket bra träningsläger i Salou, fina planer och boende av hög klass. Kontakten med Sports International innan avresa var precis så bra som vi hade förväntat oss!

Henrik Rosencrantz, Saltsjö-Boo IF F03

 

Träningslägret i Salou blev mycket lyckat! Vi kan varm rekommendera andra lag att åka till Salou på träningsläger med Sports International.

Lars Holmqvist,  Rönnskär Railcare IF Dam