Prades Park

Spanien

 

Spanien: Prades Park

Prades Park i södra Katalonien är FC Barcelonas egna favoritanläggning, känd för sina fantastiska naturgräsplaner i lugn och harmonisk miljö. Hit reser FC Barcelona årligen på läger med samtliga ungdomslag och deras damtrupp som i år slog ut FC Rosengård i Champions Leauge. FC Barcelona legendaren Hristo Stoitjkov kör sin populära sommarfotbollskola just här och nu har ni chansen att förlägga er träningsläger på Prades Park exklusivt genom Sports International.

Prades Park erbjuder två boende alternativ, antingen fräscha 4-bädds bungalows med dusch och toalett eller flerbäddsbungalow där hela laget ryms. FC Barcelona väljer alltid det sistnämnda då de anser att lagsammanhållningen är en av det viktigaste anledningarna att åka på träningsläger.

Här finns två naturgräsplaner i absolut toppklass och vi tar endast emot två lag åt gången. Det ger en svårslagen flexibilitet vad gäller träningstiderna och kvalitén på planerna bibehålls.

Utöver de fina träningsförhållandena har ni här aktiviteter som streetbasket, paddelbanor och trevliga samlingsrum med stor bilds-tv.

För mer inspiration från Katalonien klicka här!

Catalunya

 

  • Invånare: 1 000
  • Avstånd gräsplan/konstgräs: Inom anläggningen.
  • Inkvartering: 4-bäddsbungalows alt flerbäddsbungalows.
  • Avstånd: Från Barcelona 14 mil.

 

Nyhet 2018!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng