Peralada

Spanien

Spanien: Peralada

Sports International är mycket stolt över att presentera ytterligare en av Spaniens främsta anläggningar för träningsläger i fotboll; Peralada. Här har FC Barcelona legat på träningsläger flera gånger de senaste åren och så sent som i somras valde bland andra la liga laget Espanyol att förlägga sin försäsongsupptakt till Peralada.

Liksom flera av Spaniens främsta sportanläggningar ligger man omgiven av en högklassig golfbana och har gångavstånd till en mycket fin gräsplan inom anläggningen. Den ligger för övrigt lugnt inbäddat i grönskan och ger största möjliga koncentration på det man är där för att göra; träna inför seriestarten. Gym, pool, och fyrstjärnigt boende kompletterar spännande Peralada. Personalen är van att ha hand om topplag och hjälper till med allt från att tvätta träningskläder till att fixa golfklubbor till de som vill ta sig en golfrunda.

Sports International är exklusiv agent för Peralada i Norden. Passa också på att besöka Barcelona under vistelsen. Som världens tredje största biljettagent för FC Barcelona hjälper vi självfallet till med biljetter till champions league eller någon ligamatch.

Inför säsongen 2013 valde IFK Göteborg att förlägga sitt försäsongsläger i Perelada, ett läger som motsvarade de högt ställda förväntningarna. Gör som IFK Göteborg, åk till Perelada och få ett fantastiskt träningsläger.

Vår mening: De båda katalanska storheterna FC Barcelona och RCD Espanyol kommer kanske inte alltid överens, men en sak har dom gemensamt; de gillar båda Peralada – det säger väl det mesta.

 

 

  • Invånare: 1.500 (I Peralada kommun).
  • Avstånd gräsplan: 0 m.
  • Inkvartering:  2-bäddsrum med hög fyrstjärnig standard.
  • Avstånd: Från Barcelona 15 mil. Från Girona: 5 mil

 

HakanMild”Vi åkte till Peralada tidigt i januari, träningslägret blev en stor succé och precis den starten på året som vi ville ha. Planerna var mycket fina och vi hade fint väder hela veckan så förutsättningarna kunde inte bli bättre. Vi i IFK Göteborg kan rekommendera andra att åka till Barcelona med Sports International, vi har gjort det flera gånger och är alltid lika nöjda.”

Håkan Mild, IFK Göteborg

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng