L'Escala

Spanien

Spanien: L’Escala

I över 2 500 år har kustorten L´Escala varit en populär mötesplats. Här finns vackra stränder, spännande mat och en härlig blandning av gammalt och nytt. Våra fräscha anläggningar Hotel Rally och Hotel Voramar är vackert belägna precis vid strandpromenaden. Två toppenalternativ helt enkelt.

 

Är man på träningsläger så nära Barcelona och gillar fotboll så är det ett måste att besöka Camp Nou. Om det är en match under ert läger så hjälper vi gärna till med att ordna matchbiljetter. Vi är Störst i Sverige på fotbollsresor till Barcelona.

Vår mening: Populär kustort med rikt kulturliv. Utmärkta träningsförhållanden på bekvämt avstånd. Rallys sympatiske hotelchef är mycket sportintresserad.

 

 

  • Invånare: 3.500
  • Avstånd gräsplan: 2,5 km.
  • Inkvartering: Alt.1: 2-4 bäddsrum med dusch, toalett och TV. Alt.2: 2-3 bäddsrum med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd: Från Barcelona 14 mil. Från Puttgarden 175 mil.

 

 

”Lägret för våra 15-åringar blev en fullträff. Allt motsvarade våra förväntningar och mer därtill. Sports International är en proffsig arrangör som vi absolut rekommenderar.”

Lars Wesslén

Vallens IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng