El Montanya

Spanien

Spanien: El Montanya

Mindre än en timme norr om Barcelona, i Kataloniens hjärta, ligger fantastiska El Montanya Resort & Spa. Här har man allt man kan önska sig för ett perfekt träningsläger på högsta nivå.

Anläggningen har två hotell, två pooler, eget spa, moderna gym, tennisbanor och en hypermodern inomhushall. Den fina gräsplanen ligger skönt inbäddad i grönska och ett stenkast bort ligger också den nyinvigda konstgräsplanen av senaste generationen. Man har ett eget motionsspår och i anslutning till anläggningen ligger en erkänt fin 18-håls golfbana med fantastisk utsikt över det vackra landskapet. Världslaget FC Barcelona har förlagt ett läger hit två år i rad och skandinaviska elitklubbar som Gefle IF, IFK Göteborg, Halmstad BK och Rosenborgs BK är några av exemplen på andra klubbar som också valt El Montanya som sin anläggning för träningslägret inför säsongen.

När man åker till El Montanya skall man givetvis passa på att se en match med FC Barcelona på lägret, vi hjälper självklart till med att ordna biljetter och transfer till camp Nou.

Vår mening: En dröm för varje tränare! Hotelldirektören är själv mycket fotbollsintresserad och har på kort tid byggt upp en mycket imponerande anläggning.
Perfekt läge för flyg både till Barcelona och till Girona. Given succé!

 

 

 

  • Invånare: 40.000 (I Vics kommun)
  • Avstånd gräsplan: Avstånd gräsplanerna: 0 m.
  • Inkvartering: 2 bäddsrum alternativt lägenheter med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd:Från Barcelona 7 mil. Från Girona 7 mil.

 

 

Stig Bryne FK”Vårt träningsläger i El Montanya blev ett minne för livet. Inte nog med att vi fick vara på samma anläggning som Rosenborgs BK, IFK Göteborg och flera andra elitlag tidigare har varit. Vi fick dessutom själva möta FC Barcelona och RCD Espanyol i träningsmatcher. Detta är något som varken spelare eller ledare någonsin kommer att glömma.

 

Vi var också på plats när FC Barcelona mötte Valencia på Camp Nou, Messi gjorde fyra mål den matchen.  Vi kan definitivt rekommendera andra att åka på träningsläger till El Montanya. ”

 

Stig Norheim

Bryne FK P97

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng