Benaldamena / Malaga

Spanien

Spanien: Benaldamena / Malaga

Spanska solkusten lockar skandinaviska turister året om, ett härligt klimat och sommarvärme tidigt på våren gör Costa del Sol till den perfekta lägerdestinationen för fotbollslag. I sydspanska Benalmadena möts ni av fantastiska förutsättningar, servicen på hotellet är fenomenal och nöjeslivet är verkligen rikt i denna lilla välbesökta turiststad.

Här finns även många spännande aktiviteter för ungdomslag, vad sägs om ett besök i alligatorparken där ni på nära avstånd kan beskåda enorma alligatorer eller ett besök på det berömda vattenlandet, en aktivitet som lockar turister från hela Europa.

I Benalmadena blir fotbollslägret komplett, bra träningsförhållanden i kombination med mycket nöjen och aktiviteter. Glöm inte heller bort att det bara är en mil till malaga där ni kan se laliga laget Malaga CF som våren 2013 nådde kvartsfinal i Champions League. Där föll de tungt i slutsekunderna mot de tyska finalisterna Borussia Dortmund. Vi hjälper er med biljetter till Estadio La Rosaleda.

Vår mening: Vill man ha sol och värme på sitt träningsläger så finns ingenstans i Europa där chansen är större än här, ta chansen och boka ert läger till Benalmadena.

 

  • Invånare: ca: 50 000 i Benalmadena, ca: 600 000 i Malaga

  • Avstånd gräsplan/konstgräsplan: ca 1 km.
  • Inkvartering:  3-bäddsrum på centralt 3-stjärnigt hotell.
  • Avstånd: Från Malaga 10 km.

 

Nyhet 2014!

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng