Barcelona stad

Spanien

Spanien: Barcelona stad

Många fotbollsklubbar önskar att kombinera ett sportsligt givande träningsläger och samtidigt ha närheten till alla nöjen och aktiviteter i en pulserande storstad. I vårt kära Barcelona erbjuder vi precis just det och ni har chansen att boka plats.

Vi har haft Allsvenska GIF Sundsvall i Barcelona stad på träningsläger, de bodde på ett av våra gästvänliga hotell och körde ett hårt träningspass varje förmiddag på närliggande träningsplan. Ett succé koncept som stärkte sammanhållningen i gruppen då de fria eftermiddagarna gav dem massor av möjligheter till gemensamma aktiviteter. Naturligtvis besökte de FC Barcelonas museum, gick rundvandring på Camp Nou och såg en liga match med FC Barcelona men även andra nöjen som kultur och shopping hans med.

Barcelona är fotbollens och möjligheternas stad, sedan mer 10 år tillbaka har vi ett eget kontor i Barcelona, en enorm trygghet för alla gästande lag som kommer ner på fotbollsläger. Vi hjälper er att arrangera upplägget enligt era önskemål och bjuder gärna på våra bästa Barcelonatips.

Kontakta oss så får ni professionell hjälp av våra duktiga säljare.

För mer inspiration från Katalonien klicka här!

Catalunya

 

  • Invånare: Ca: 1,8 miljoner
  • Avstånd konstgräsplan: 200 m – 3 km
  • Inkvartering: 2-3 bäddsrum på centralt hotell
  • Avstånd: Från Barcelona flygplats ca: 2 mil

 

Roger-Franzén_Halv-160x215[1]”Inför denna säsongen åkte vi till Barcelona på träningsläger. Vi ville kombinera det sportsliga med det sociala och därför valde vi att bo i centrala Barcelona. Sports International arrangerade ett mycket bra träningsläger åt oss.

 

Vi kunde köra flera bra träningspass och njuta av den fantastiska staden. Naturligtvis var vi även på Camp Nou och såg när FC Barcelona besegrade Rayo Vallecano med 3-1”

Roger Franzén

GIF Sundsvall

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng