Albir Garden

Spanien

Spanien: Albir Garden

Strax norr om Alicante ligger Albir Garden där Sports International AB har nöjet att som exklusiv agent i Norden erbjuda er träningsläger som överträffar högt ställda förväntningar. Albir Garden är en etablerad träningslägers destination som årligen tar emot lag ifrån hela Europa. Allt ifrån den yppersta eliten som vill träna på deras fina naturgräsplaner till ungdoms och amatörlag som vill ladda upp på bästa tänkbara sätt inför stundade seriespel.

Här finns valmöjligheter som får lägret att bli precis som ni vill ha det, fina natur och konstgräsplaner, stort utbud av aktiviteter och nöjen samt möjlighet att bara koppla av och nyttja anläggningen fantastiska faciliteter. Albir Garden Resort är berömd för sin innergård med pooler, solstolar och aktiviteter som beachvolly mm. På anläggningen finns även inomhusaktiviteter som ex stort gym, relax och inomhuspooler.

Låt oss ta fram paketet som passar er, vi hjälper till med flyg, transfer, träningar etc.
En sak till, packa inte för mycket! I Albir skiner solen allt som oftast och träningsmaterial  som bollar, koner och västar går att hyra på plats. Detta gör Albir Garden till en mycket smidig destination att välja.

  • Invånare: ca: 14 000
  • Avstånd gräsplan/konstgräsplan: gångavstånd.
  • Inkvartering: i 2-3-bäddsrum med dusch och toalett.
  • Avstånd: Från Alicante 4,5 mil, från Valencia 14 mil.

Nyhet 2020!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng