Lagos

Portugal

 

Portugal: Lagos

 

Vi är glada att presentera ett nytt spännande resmål: Portugal. Med härligt medelhavsklimat och mycket vänliga människor är Portugal ett underskattat resmål i Europa. Enligt statistik har de dessutom den lägsta brottsligheten i hela Europa. Vi har framförallt valt att satsa på Lagos, som till skillnad från en del andra orter på Algarvekusten har en mycket levande stad även vintertid. Här finns det massor av mysiga kaféer och barer och för den som gillar historia finns massor att titta på. Även Columbus besökte staden på sin färd att upptäcka Amerika. I Lagos laddar allt fler storlag upp inför säsongen. I somras valde exempelvis Porto den charmiga kuststaden och ifjol var Ajax på plats i januari. Vi har kontrakterat tre spännande hotell: Montemar (tre stjärnor och mycket centralt med bara 500 meter till en av Algarvekustens vackraste stränder), Hotel AquaLuz (fyra stjärnor, centralt med både pool, relax, gym och härliga konferensrum) samt Hotel Resort Marina (fyra stjärnor, precis vid hamnen. Här laddade bl. a svenska och norska damlandslaget upp ifjol). Med mycket goda träningsförhållanden kommer ni garanterat att trivas i den vänliga portugisiska miljön – och bland ett halvdussin vackra stränder hittar ni också den berömda Meia Praia, hela fyra km lång.
Varför inte lägga in ett bollpass på stranden? I Lagos är det bäddat för succé. Vi hjälper också till att ordna matchbiljetter för de som vill ta chansen att se Algarves eget lag i högsta ligan, Portimonense ( endast 20 km bort). Tidig bokning rekommenderas.

 

 

 

 

  • Invånare: 32 000
  • Avstånd gräsplaner: 2-6 km
  • Inkvartering: 2-4-bäddsrum på 4* hotell
  • Avstånd: Från Lissabon 30 mil, Faro 9 mil

 

 

Nyhet 2019!

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng