Albufeira

Portugal

 

Portugal: Albufeira

 

Vi är glada att presentera ett nytt spännande resmål: Portugal. Med härligt medelhavsklimat och mycket vänliga människor är Portugal ett underskattat resmål i Europa. Enligt statistik har de dessutom den lägsta brottsligheten i hela Europa.

För de som vill hitta en mix mellan träning och nöjen är Albufueira ett perfekt val. Här erbjuder vi ett upplägg med all inclusive. På hotellet tar man endast emot seniorlag. Albufuera ligger precis som våra andra anläggningar vid havet och ni tränar på en konstgräsplan på kort transferavstånd. För dem som vill lägga in en golfrunda finns det flera fina banor att välja på. Vi hjälper också till att ordna matchbiljetter för er som vill ta chansen att se Algarves eget lag i högsta ligan, Portimonense (endast 20 km bort). Tidig bokning rekommenderas.

 

 

  • Invånare: 37 000
  • Avstånd konstgräsplan: 2-5 km
  • Inkvartering: 2-3-bäddsrum på 3* hotell
  • Avstånd: Från Lissabon 255 km, Faro 46 km

 

 

Nyhet 2019!

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng