Tavarone

Italien

Italien: Tavarone

Drygt tjugo minuters resa upp i bergen från kustorten Sestri Levanti ligger vår Italienska pärla – Tavarone. Det charmiga hotellet ligger inbäddat bland bergen på 600 meters höjd. 80 km från Genua och 130 km från Parma, detta bäddar för spännande utflykter och möjligheter att se en match i Serie A. Den fina gräsplanen (med stora fräscha omklädningsrum) ligger på gångavstånd och håller en enastående kvalité.

Det är Italien specialisten Tord Grip som rekommenderat oss denna anläggning, under sin tid som assisterande tränare i Lazio så var de ofta i Tavarone på träningsläger. Bättre förutsättningar finns inte!

På hotellet inkvarteras ni i ljusa dubbelrum med TV, dusch, toalett – och en underbar utsikt. Förutom egen restaurang, pizzeria och bar, finns även ett samlingsrum med biljard och andra spel. Och det bästa till sist – anläggningens ägare älskar fotboll och skandinaver. Här blir ni omsorgsfullt omhändertagna och lita på att han kommer att göra allt för att ni skall trivas. Italienska damlandslaget och herrarnas U 18-landslag besökte båda Tavarone förra våren. Här är succén given!

Vår mening: Ett drömställe. Mat, service, planer – här är allt av mycket hög klass. För de som vill ha det där lilla extra är Tavarone svårslaget. Alla gästande svenska lag i våras var helt överens: högsta betyg!

 

 

  • Invånare: 19 000 i Sestri Levanti
  • Avstånd gräsplan: 600 m
  • Inkvartering: Dubbelrum med dusch, toalett och TV. Några rum delar dusch och toalett.
  • Avstånd: Från Milano 17 mil, från Pisa 11 mil, från Puttgarden 140 mil.

 

 

“Tavarone är ett perfekt ställe för lag som vill vara lite för sig själva på träningsläger. Bra plan som dessutom ligger nära hotellet. Hotellets ägare Franco ser till att allt fungerar bra! Bra mat och trevligt bemötande av all personal göre att man trivs i Tavarone. Vi passade även på att göra utflykter till Medelhavet och till en serie A match.”

Tommy Ohlsson
Örebro SK Ungdom

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng