Florens

Italien

Italien: Florens

Toscana är av många ansett som den vackraste regionen i hela Italien och vi är benägna att hålla med. Med vidunderlig utsikt över Toscanas gröna kullar, Arno floden och Montalbano berget ligger orten Carmignano endast 1,5 mil från Florens. Här finner ni perfekta förutsättningar för ert nästa träningsläger!

Hotel Villa La Malva, där ni bor, är mycket familjärt och den personliga servicen från hotellets trevliga personal är vida omtalad. Ni bor mycket fint i stora ljusa rum och på den lokala restaurangen serveras italiensk husmanskost av bästa märke. Ett stenkast från hotellet ligger den lokala klubbens fina anläggning där ni tränar på en härligt grön gräsplan. Detta är Italien när det är som bäst!

Vår mening: En fantastisk anläggning! Mycket bra träningsförhållande i underbar miljö i kombination med vårt gästvänliga hotell gör Villa La Malva till ett svårslaget alternativ för svenska fotbollsklubbar.

 

 

  • Invånare: ca: 400 000 i Florens
  • Avstånd gräsplan: 150 m
  • Inkvartering: 2-3 bäddsrum med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd: Från Florens 1,5 mil. Från Pisa 8 mil. Från Puttgarden 158 mil.

 

 

håkan_zetterstrand”Vi vill varmt rekommendera andra lag att åka till Florens. Sports International arrangerade ett fantastiskt träningsläger för oss med bra planer och bra mat. Extra roligt var att vi fick besök av självaste borgmästaren.”

 

Håkan Zetterstrand
Hittarps IK