Wolvega

Holland

Holland: Wolvega

I den mycket trevliga staden Wolvega, endast 1 mil söder om Heerenveen, kan vi erbjuda idealiska förutsättningar för ert nästa träningsläger. Här bor ni centralt i stora ljusa rum som i de flesta fall också har balkong. In till Wolvegas charmiga centrum tar ni er på bara någon minut. På hotellet finns även konferensrum och biljardbord.

Den fina idrottsplatsen med två mycket välskötta gräsplaner ligger endast 5 minuter bort. Här finns det även omklädningsrum som ni kan utnyttja under er vistelse.

Kombinera gärna ert träningsläger med att se proffsklubben SC Heerenveen. Till deras fantastiska arena har ni ca 1 mil.

Vår mening: Fina förutsättningar för bra träningsläger kombinerat med närheten till storstäder och nöjen gör Wolvega till ett mycket bra val.

 

 

 

  • Invånare:  20 000.
  • Avstånd gräsplan: 7  km./list_item]
  • Inkvartering: 2-4 bäddsrum med dusch, toalett och tv.
  • Avstånd: Från Groningen 6 mil. Från Puttgarden 44 mil.

 

 

peterleander”Oavsett vilken klubb jag är tränare i så vill jag alltid åka till Wolvega. Pete som är chef där nere är helt grym att ha med att göra med. Sports International backar alltid upp oss och ser till att vi är helnöjda. När vi varit på läger i Wolvega har vi besökt FC Groningen, vi fick komma in på deras träning och träffa de svenska spelarna, det var riktigt stort.” 

Peter Leander,

Kållereds SK