Westerbork

Holland

Holland: Westerbork

Ett av Hollands absolut bästa val för träningsläger i fotboll. Bland de lag som laddat upp i Westerbork de senaste åren märks Djurgårdens IF, Västerås SK, Halmstads U-lag, Degerfors IF, Molde FK, Huddinge IF Dam och IFK Värnamo.

Hotellet genomsyras av fotbollsintresse och ägaren David spelar själv fotboll i Westerborks bästa lag. Han vet precis vad som krävs för att ett träningsläger ska bli lyckat och i princip alla lag som besökt Westerbork nämner David som en av de främsta anledningarna till att träningslägret allt som oftast beskrivs som ”det bästa någonsin”

 

På mindre än en kilometers avstånd ligger fyra välskötta gräsplaner och väntar på er Här finns det även omklädningsrum som ni får utnyttja under er vistelse. Ett av Hollands bästa alternativ helt enkelt!

Vår mening: Gemytligt hotell, bra planer och den mycket sympatiske ägaren med god fotbollskännedom bäddar för en perfekt uppladdning inför säsongsstarten. Ett toppenställe!

 

 

  • Invånare: 8.000
  • Avstånd gräsplan: 900 m.
  • Inkvartering:  2-4 bäddsrum med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd: Från Groningen 4,5 mil. Från Puttgarden 42 mil.

 

”Vi stortrivdes i Westerbork. Vänliga människor, bra väder och en härlig fotbollskultur som genomsyrade vårt läger. Vi kan varmt rekommendera andra lag som söker läger att åka till Holland med Sports International.”

Stefan Johansson

Oskarshamns AIK