Sittard

Holland

Holland: Sittard

Nationaal Sportcentrum Sittard är en av Hollands populäraste sportanläggning som passar perfekt för träningsläger, med ett bekvämt logi och mycket bra faciliteter. Gräsplanerna är otroligt fina, det finns dessutom inomhushall, tennisbanor, inomhuspool, motionsslingor, bastu, styrketräningsrum, massagerum och mycket annat. Som träningsanläggning är Sportcentrum Sittard en komplett anläggning.

Sporthotellet håller hög klass och alla rum har dusch, toalett och TV. Elitlagen väljer alltid sporthotellet men det finns även ett lite enklare alternativ för de som önskar. Där bor man i 2 bäddsrum med dusch och toalett i korridoren. Oavsett vilket av boende allternativen ni väljer så har ni samma sportsliga förutsättningar.

Ni serveras fantastisk mat på anläggningens trevliga restaurang. Det finns även ett samlingsrum för genomgångar och aktiviteter. Där finns även storbilds-TV samt möjlighet till biljard och bordtennis.

Från Sportcentrum Sittard har ni gångavstånd in till centrum, en mycket charmig stad med stort utbud av butiker, caféer och pubar mm.

Ryan Air flyger dagligen från Sverige till Weeze som ligger strax utanför Düsseldorf och till Eindhoven. Från båda dessa flygplatser tar man sig till Sittard med buss på ca 1,5 timme. Vi hjälper självklart till med att boka transferbuss.

Bland de lag som valt att ladda upp i Sittard de senaste åren märks IFK Göteborg, AIK, Örgryte IS, Hammarby IF Dam, Umeå FC och IF Elfsborg.

Vår mening: Välkänt och mycket populärt sportcentrum. Här trivs många skandinaviska lag varje år. Extra plus för bekvämt gångavstånd till Sittards charmiga centrum med mängder av restauranger och affärer.

 

 

  • Invånare: 45 000
  • Avstånd gräsplan: 0 m (inom anläggningen).
  • Inkvartering: 3-bäddsrum med dusch, toalett och TV, alternativt enklare 2-bäddsrum med TV. Dusch och toalett i korridoren.
  • Avstånd: Från Puttgarden 59 mil.

 

Per Victorsson Janstorps AIF

”Vårt läger i Sittard blev en riktigt bra uppladdning inför seriestarten hemma i Skåne. Med väldigt god mat kunde våra spelare alltid äta sig rejält mätta. Vi är mycket nöjda att vi valde att åka till Holland och just Sittard.”

Per Viktorsson,

Janstorps AIF