Roden

Holland

Holland: Roden

Hotel Onder de Linden i Roden, en mil sydväst om Groningen är ett populärt uppladdningsställe för de holländska proffsklubbarna. Det trevliga ägarparets ambition att gästerna ska trivas går inte att ta miste på. På hotellet finns biljardhall och det är mycket nära till tennisbanor och motionsslinga.

Gräsplanerna är bra vilket understryks av att även FC Barcelona förlagt träningsläger till Roden. Toppenställe med fantastisk mat, betygsatte flera av de mycket nöjda svenska lagen som laddade upp här i våras.

På Hotellet tar man endast emot ett lag åt gången vilket gör att det snabbt blir fullbokat så en tidig bokning är ett måste.

Vår mening: Ett mycket populärt alternativ. Hotellpersonalen har en härlig positivitet och flexibilitet. Här trivs man i avkopplande miljö – och med storstaden Groningen endast en mil bort.

 

 

  • Invånare: 18.000
  • Avstånd gräsplan: 600 m – 2 km.
  • Inkvartering: Dubbelrum med dusch, toalett och tv.
  • Avstånd: Från Groningen 1 mil. Från Puttgarden 39 mil.

 

 

”Vi hade ett mycket trevligt och lyckat läger i Roden. Proffsigt skött på alla plan och en genomgående positiv atmosfär skapade de bästa förutsättningarna för lägret. Vi åker gärna dit igen.”

Stefan Linders

Guldhedens IK