Odoorn

Holland

Holland: Odoorn

Hotel De Oringer Marke, endast 9 km norr om charmiga staden Emmen, är ett populärt val bland både holländska och utländska proffsklubbar. Bland de mest namnkunniga kan nämnas FC Barcelona som vid ett flertal tillfällen gästat hotellet för träningsläger. Hög kvalité på både mat, boende och planer gör anläggningen till ett högintressant alternativ.

 

På gångavstånd från Hotellet hittar ni 2 fina gräsplaner, det finns även omklädningsrum som ni får utnyttja under ert träningsläger

 

Djurgårdens IF, Viking Stavanger, Ängelholms FF och Falkenbergs FF är bara några av lagen som gett anläggningen toppbetyg de senaste åren. Tidig bokning ett måste!

Vår mening: Ett trivsamt fräscht hotell med fina gräsplaner på gångavstånd. En av cheferna är själv engagerad i en holländsk proffsklubb och vet vad ett seriöst lag på träningsläger behöver. 

 

 

  • Invånare: 55.000 (Emmen).
  • Avstånd gräsplan: 400 m.
  • Inkvartering:2-4 bäddsrum med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd: Från Groningen 5 mil. Från Puttgarden 42 mil.

 

 

”Återigen valde vi att åka med Sports International till Holland. Intresserade, kunniga och pålitliga. Det är lätt att välja arrangör till vårt nästa läger. Jag vill också varmt rekommendera Odoorn för alla som söker ett bra och givande träningsläger. Här kan man verkligen fotboll!”

Sören Åkeby 

GIF Sundsvall