Elp

Holland

Holland: Elp

Hotel Elp ligger strax utanför Westerbork, fem mil söder om Groningen. Rummen är anmärkningsvärt rymliga och utrustade med dusch, toalett och TV. För de som är intresserade finns både biljard och bordtennis och hotellet har även en egen bar. Fyra fina gräsplaner ligger endast några minuters bussresa från hotellet. De lag som gästade Elp förra våren gav anläggningen högsta betyg. Hotellets chef är mycket proffsig och flexibel.

 

I FC Groningen spelar flera svenskar och vi hjälper gärna till med att ordna ett studiebesök eller fotbollsbiljetter till en av deras hemmamatcher.

Vår mening: Ett prisvärt alternativ i en lugn och avstressande miljö. Extra plus för de rymliga dubbelrummen och den härliga positiviteten personalen på hotellet visar. Ett träningsläger i Holländska Elp ger er de perfekta förutsättningarna inför seriestarten.

 

 

  • Invånare:  8.000 (Westerborks kommun).
  • Avstånd gräsplan:  5 km.
  • Inkvartering: 2-4 bäddsrum med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd: Från Groningen 5 mil. Från Puttgarden 42.5 mil.

 

 

”Vi valde att förlägga vårt träningsläger i Holland för att få bästa tänkbara planer. Som alltid så motsvarade planerna våra högt ställda förväntningar och vi är väldigt nöjda med vårt läger.”

Per Nilsson

Snogeröds IF