Delden

Holland

Holland: Delden

Aparthotel Delden är förmodligen Hollands bästa träningsanläggning för fotbollslag, ett sportkomplex som erbjuder fantastiska förutsättningar för träning och aktiviteter. Anläggningen är känd för sina fina gräsplaner, hit kommer proffslag från hela Europa för att träna och ni blir bemötta med samma goda service som proffsen när ni förlägger ert nästa träningsläger i Delden.

Förutom fina gräsplaner finns en rad fritidsaktiviteter att välja bland. Hotellet har bland annat: en egen inomhushall, bowlinghall, tennisbanor, squashbanor, swimmingpool, biljard, bordtennis bågskytte mm. Dessutom finns en ny golfbana alldeles utanför hotellet och för er som föredrar att golfa inomhus så finns den senaste teknikens golfsimulator, en utmärkt aktivitet vid sidan om träningen.

Det är många internationella proffslag och landslag som har haft Delden som sin träningsanläggning. Även flera skandinaviska elitklubbar har varit där och alla är eniga om att Delden har allt som krävs för en bra uppladdning och ett perfekt träningsläger. Bland de skandinaviska elitklubbarna som gästat Aparthotel Delden de senate åren märks Halmstad BK, Rosenborgs BK, Hammarby IF och Djurgårdens IF med flera.

Det finns många sätt att ta sig till Delden, vi hjälper er gärna med hela arrangemanget, flyg eller buss. Ni väljer själva!

Vi kan också rekommendera ett besök i Enschede som endast ligger en mil från anläggningen. Där har ni chansen att se ett av Hollands topplag, FC Twente och svenska backstjärnan Rasmus Bengtsson i aktion.

Vår mening: Den höga klassen på träningsförhållanden, mat, rum, service och fritidsaktiviteter gör Aparthotel Delden till ett mycket svårslaget alternativ inte bara i Holland utan i hela Europa.

 

 

  • Invånare: 9.000, ca: 160 000 i Enschede
  • Avstånd gräsplan: 0 m (inom anläggningen).
  • Inkvartering: 2-4 bäddsrum, alternativt lägenheter med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd: Från Puttgarden 45 mil.

 

 

 

Rune Målström Danderyds IF”Vårt träningsläger i Delden var helt fantastiskt.  Genom åren har jag personligen varit på många träningsläger runt om i Europa, men årets läger nere i Holland var utan tvekan det bästa jag varit på! Trots att det var tidigt på året så höll planerna hög klass, personalen på plats var väldigt serviceminded och hade ett mycket proffsigt bemötande.” 

Rune Målström,

Danderyds SK