Lievin

Frankrike

Frankrike: Lievin

Lievins Sportcentrum är ett av Frankrikes modernaste sportkomplex och ett av våra absolut populäraste resmål i Frankrike. På anläggningen finns två gräsplaner och på bara ett par km avstånd finns ytterligare gräsplaner. Alla rum på sportcentrat har dusch och toalett. Anläggningen har mycket gott rykte, bl a har ett flertal franska tränarkurser i fotboll förlagts hit. Lievin ligger i norra Frankrike och endast 4 mil från Lille (168.000 invånare), som förutom trevliga nöjen också kan bjuda på proffsfotboll! Vi är störst i Sverige på träningsläger, låt oss arrangera er nästa fotbollsresa så kommer ni väl förberedda till säsongsstarten.

Vår mening: Trivsamt sportcenter med mycket flexibel och kunnig personal. Fina gräsplaner.

 

 

  • Invånare:35.000
  • Avstånd gräsplan: 0 m (inom anläggningen).
  • Inkvartering:3-bäddsrum med dusch och toalett.
  • Avstånd:Från Lille 4 mil. Från Puttgarden: 88 mil.

 

 

“Jag har rest på träningsläger med Sports International som både spelare och tränare i över tio år och alltid blivit lika nöjd. De kan verkligen sin sak.”

David O’Leary

Manager

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng