Clairefontaine

Frankrike

Frankrike: Clairefontaine

 

Technique National du Football, Clairefontaine –  det var fransmännens ”hemliga vapen” i kampen om VM-guldet i Ryssland.  Även PSG kommer ofta hit under säsongen, inte minst  inför match i Champions League. Nu har Sports International och Franska Fotbollsförbundet undertecknat ett längre avtal som gör oss till Franska Fotbollsförbundets exklusiva samarbetspartner på den nordiska marknaden.  Här finns det mesta ett seriöst fotbollslag kan önska sig: fyra olika boenden att välja på, fem gräsplaner av yppersta internationella klass och två konstgräsplaner varav den ena under tak. På området finns också inomhushall, styrketräningshall, bastu, massagerum, medicincenter med mera. Vid sidan av träningen väntar världsstaden Paris endast fem mil bort! Vi är dessutom Paris SG:s enda biljettagent i Norden så vi hjälper självklart till med biljetter om ni vill se världslaget i aktion.

Vår mening: En komplett anläggning som lämpar sig perfekt för de som vill ha det lilla extra på sitt träningsläger med högklassiga gräsplaner och närhet till en av världens mest intressanta städer.

 

 

  • Invånare: 1.000
  • Avstånd gräsplan: 0 m (inom anläggningen).
  • Inkvartering: Dubbelrum med dusch.
  • Avstånd: Från Paris 5 mil. Från Puttgarden 109 mil

 

 

“Vi valde Frankrike och Clairefontaine. Enkelt men funktionellt boende, mycket god mat samt underbara gräsplaner på anläggningen. Perfekt för våra grabbar.”

Robert Nordström

Halmstads BK

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng