London

England

England: London

Bisham Abbey National Sports Centre ligger i Londons utkant, endast 20 minuters bussresa från Heathrow flygplats. Här laddar det Engelska landslaget ofta upp inför sina matcher.

Anläggningen tillhör tveklöst de bästa i Europa. Förutom en rad fina gräsplaner inom anläggningen finns bland annat två konstgräsplaner, 14 tennisbanor, två squashbanor, ett styrkegym och en 9-håls golfbana. Närheten till centrala London gör Bisham Abbey extra attraktivt. Och varför inte passa på att se en ligamatch under träningslägret i England?!

Vår mening: En toppanläggning i världsstaden Londons utkant. Proffsig personal och närheten till både toppfotboll och nöjen gör Bisham Abbey till ett mycket intressant alternativ för fotbollslag som söker det lilla extra på sitt träningsläger.

 

  • Invånare: 10.5 miljoner (London)
  • Avstånd gräsplan: 0 m (inom anläggningen).
  • Inkvartering: 1-2-bäddsrum med dusch och toalett.
  • Avstånd: 35 minuter från Londons centrum.

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng