Videbeck

Danmark

Danmark: Videbeck

Videbeck Idrottscenter är perfekt för träningsläger. Här har ni allt ni kan önska på gångavstånd. Ni bor bekvämt i tvåbäddsrum alla med TV, dusch och toalett. Runt omkring er har ni fem fina vårtidiga gräsplaner och en simhall som ni har gratis tillträde till.

Efter träningen kan ni göra upp om lagmästerskapet i bowlinghallen. För småskadade som behöver rehabträning eller för er alla om ni vill bättra på styrkan finns ett toppmodernt gym – med den allra modernaste utrustningen. Utöver detta finns två stycken inomhushallar, en cafeteria och en restaurang. Största delen av anläggningen är renoverad under de senaste två åren och framstår nu som ett av Danmarks allra finaste kompletta idrottscenters.

Bland tidigare gästande lag märks bland annat norska Molde FK, Örebro SK och massor av svenska lag på både herr-, dam- och ungdomssidan. Kombinationen av att anläggningen alltid har varit populär och att man endast tar emot ett lag i taget gör att det garanterat kommer att bli fullbokat väldigt snabbt!

Vår mening: Ett fantastiskt idrottscenter med massor av möjligheter, trevligt boende och härliga gräsplaner. Mycket populärt!

 

 

  • Invånare: 35.000 (Kommunen)
  • Avstånd gräsplan: 0 m (Inom anläggningen).
  • Inkvartering: 2-bäddsrum med TV, dusch och toalett.
  • Avstånd: Från Fredrikshamn 21 mil, från Grenå 15 mil.

 

 

”Vi var i Videbäck i år och de var en väldigt trevlig anläggning med mycket saker att göra vid sidan om träningspassen. Maten måste vi också berömma det är en viktig bit på träningsläger och här var de rejält tilltaget.”

Olle Persson

Smögens IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng