Vrå

Danmark

Danmark: IC Vendsyssel

Danmarks modernaste idrottscenter ligger på norra Jylland, närmare bestämt i Vrå strax norr om Ålborg. En anläggning i absoluta toppklass där ni kan förlägga ert träningsläger kommande vår. På Idrottcentret Vendsyssel finns inga sportsliga gränser, nyanlagd konstgräsplan, nyanlagd naturgräsplan, fullt utrustat gym, spinning, inomhushall och mycket mer.

Även boendet är helt nytt, ni bor i fräscha rymliga 4-5-bäddsrum med dusch och toalett. Alla rum är dessutom utrustade med platt TV och blixtsnabbt WIFI. Några rum har även Playstation.
Här finns också trevliga gemensamhetsutrymmen med 50 tums platt TV, Wii konsoller samt bordsfotboll. Utmärkta nöjen för gemensamma aktiviteter.

På Idrottcentret Vendsyssel stortrivs både spelare och ledare, här finner ni allt som behövs för ett utmärkt träningsläger.

Vår mening: IC-Vendsyssel är en unik anläggning, modernt, fräscht och väldigt god service gör att gästande lag ger toppbetyg.

 

För mer inspiration, se film här.

 

 

  • Invånare: 5.500.
  • Avstånd gräs-/konstgräsplan:  0 m (inom anläggningen).
  • Inkvartering: 4-5 bäddsrum med dusch och toalett.
  • Avstånd: Från Fredrikshamn 47 km.

 

”En superfin anläggning. Det som var riktigt bra var att man hade allt på anläggningen inklusive planer. Väldigt stort plus till maten som var kanon. Sen var det även lätt att åka tåg till Ålborg där det finns hur mycket som helst att göra. Vrå är den finaste anläggningen vi varit på!

Mattias Persson, Örsjö IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng