Tisvildeleje

Danmark

Danmark: Tisvildeleje

Sankt Helenecentret i Tisvildeleje på Själland kostade över 60 miljoner kronor att bygga 1991 och är sedan länge Danmarks populäraste träningslägerort för svenska fotbollsklubbar. Förklaringen är enkel, här finns det mesta av vad man kan önska sig: gräsplaner på området, moderna 4-6-bäddsrum samtliga utrustade med TV, internet, dusch och toalett.

Vid sidan av träningen kan ni koppla av med exempelvis bordtennis, biljard eller dart. Personalen på Sankt Helenecentret är oerhört professionella och har stor erfarenhet av att anordna träningsläger. De vet vad som krävs för att ett läger ska bli lyckat. Det finns även ett flertal 18-håls golfbanor inom några mils avstånd.

Köpenhamn är bara 5 mil bort med Ströget, Tivoli, Nyhavn och alla andra berömda platser!

Att Tisvildeleje är Svenska fotbollslags absoluta favorit ort i Danmark när det kommer till träningsläger råder det inget tvivel om. Vill ni ha en god referens, fråga runt bland tränare i er närhet. Alla i fotbolls Sverige känner någon som varit på läger i Tisvildeleje och i princip alla har gett anläggningen högsta betyg.

Vår mening: En toppmodern anläggning med mycket proffsig personal. Praktiskt taget alla lag som valt Tisvildeleje har stortrivts och majoriteten återvänder år efter år! Danmarks i särklass populäraste anläggning för fotbollsläger!

 

  • Invånare: 1 000
  • Avstånd gräsplan: 0 m – 3 km
  • Inkvartering: 4-6-bäddsrum med TV, internet, dusch och toalett.
  • Avstånd: Från Helsingör 4 mil. Från Köpenhamn 5 mil.

 

Tomas Kulle LB 07 P 99

”Vi åkte i år på träningsläger till Tisvildeleje med våra killar. En helt fantastisk anläggning som serverade mat som höll hög klass, vi kunde alltid äta oss mätta och lite där till. Vi är mycket nöjda med vår helg i Danmark och har bara gott att säga om Tisvildeleje!”

 

 

 

Tomas Kulle,

LB07 P 99

 

 

 

Sten-Bertil Myhrén IFK Oskarshamn

”Vi valde i år att lägga vårt träningsläger i Tisvildeleje på Själland och är grymt nöjda. Vi fick ett fantastiskt bemötande från personalen på plats som gjorde vår helg svårslagen. Maten som serverades höll högsta klass och vi trivdes verkligen riktigt bra!”

Sten-Bertil Myhrén,

IFK Oskarshamn

 

 

Stefan Jönsson Veberöds AIF

 

”I år valde vi att ladda upp inför seriestarten med ett träningsläger i Tisvildeleje. Vi blev mycket nöjda och vi hade en riktigt härlig helg tillsammans i Danmark. En fantastiskt anläggningen där vi blev serverad oerhört god mat.”

 

 

 

Stefan Jönsson,

Veberöds AIF Dam

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng