Thisted

Danmark

Danmark: Thisted

Thisted är en drömdestination för fotbollsspelare, eller vad sägs om: 14 gräsplaner, 2 nya konstgräsplaner nybyggt imponerande badland, två idrottshallar, ett imponerande 300 kvadratmeter stort gym, bastu, solarium och klinik med möjlighet för sportmassage. Här får ni också ett eget omklädningsrum som ni disponerar under hela träningslägret. Allt detta gör Thisted till en favorit hos många svenska klubbar.

Den fotbollsintresserade chefen bidrar också stort till trivsel. Han vet exakt vad som krävs för att lägret skall bli lyckat och han får lagen att vilja återvända.  Det är lätt att förstå varför Thy-hallen är ansedd som ett av Danmarks allra bästa idrottscenter, ni kommer själv att märka det när ni kommer dit.

Att åka till Jylland på läger innan säsongen drar igång hemma är en klassik start på säsongen, här är några av de klubbar som valt att ladda upp i Thisted de senaste åren är Öckerö IF Dam, Smögens IF, Ekhagens IF, Ardala GOIF, Löftadalens IF, Aneby SK, Åsa IF juniorer, Långsele AIF Dam m.fl.

Vår mening: Ett toppställe med fina gräsplaner och massor att göra vid sidan om träningen! Ett träningsläger här är en given succé.

 

  • Invånare: 11.000
  • Avstånd gräsplan: 300 m.
  • Inkvartering: 4-5 bäddsrum med dusch och toalett i korridoren.
  • Avstånd: Från Fredrikshamn 15 mil.

 

 

20130822_164758’’Andreas på Sports International sa till oss att det är Thisted ni skall åka till, att han vet vad han snackar om det märks. Vi var helnöjda i Thisted, Allt var riktigt bra så hit åker vi gärna tillbaka’’

Gunnar Korneliusson,

 

 

”Jag hade varit i Thisted tidigare och nu tog jag med mig dessa killarna hit, de var helimponerade. De är verkligen flexibla på anläggningen, de lät oss justera mattider och de hjälpte oss så att vi kunde se VM-kval matchen mellan Sverige-Pourtugal i konferensrummet. Planerna var helt perfekta, precis lika bra som de är i Sverige mitt i sommaren.”

Hans Karlsson

Löftadalens IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng