Stoholm

Danmark

Danmark: Stoholm

En av Jyllands mest klassiska träningsanläggningar är tillbaka som ett alternativ för Svenska lag. Det är med stor glädje som vi nu som exklusiv partner kan erbjuda er träningsläger i Stoholm där så många svenska lag tidigare har varit. Det är utan tvekan en stor favorit hos flertalet klubbar som nu återigen har chansen att ladda upp i Stoholm.

I Stoholm erbjuds ni förutom väldigt fina naturgräsplaner, fräscht boende, bra mat och utmärkt service även en lång rad av olika typer av teambuildings aktiviteter. Inte mindre än 32 olika varianter av aktiviteter erbjuds både inomhus och utomhus så Stoholm är anläggningen för er som vill aktivera er och som vill hitta på någonting som är annorlunda med laget. Här finns allt från olika balans tävlingar till motorsporter och andra härliga utmaningar som förenar ert lag till en än mer genuin grupp

 

Vår mening: Ta chansen att åk till Stoholm, det är klassiskt och annorlunda på samma gång och det är helt klart en upplevelse som lag att förlägga sitt läger här.

 

 

  • Invånare: 2 200
  • Avstånd gräsplan: 0 m (inom anläggningen).
  • Inkvartering: 2-4-bäddsrum.
  • Avstånd: Från Fredrikshamn: 15 mil.

 

Fint belägen anläggning i Danmark med väldigt tillmötesgående och trevlig personal. Träningsplanerna ligger precis i anslutning till boendet, mycket bra planer och fina omklädningsrum. I boendet fanns tillgång till egen korridor med samlingsrum och kök. Dessutom aktivitets korridor i anslutning med bland annat pingis och biljardbord. Vi i Lilla Träslöv var jättenöjda med allt på vårt träningsläger här. Framförallt närheten till aktivitetscentret och planerna som låg i anslutning till boendet samt den goda maten som serverades.

Glenn Larsson, Lilla Träslövs FF

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng