Spjald

Danmark

Danmark: Spjald

Spjald Fritidscenter är en fantastisk och oerhört populär idrottsanläggning. På området finns hela sju gräsplaner, en konstgräsplan, en stor idrottshall, styrketräningsrum, samlingsrum etc. Efter er träning kan ni helt gratis mjuka upp lederna i centrets 25 meters inomhusbassäng, bada bastu eller för de som så önskar spela biljard eller bordtennis.

Det är viktigt med näringsrik och god mat när man är på träningsläger. Maten i Spjald får alltid högsta betyg och det är en av anledningarna till att så många lag återvänder år efter år. Chefen på Spjald Fritidscenter sitter med i danska fotbollförbundets styrelse, han kan fotboll och har kontakterna som bidrar till succén på ert träningsläger.

Det är tryggt att åka på träningsläger till Spjald, anläggningen är komplett vilket gör att även om någon spelare inte kan delta i ordinarie träning så finns alternativ i form av gym och inomhusbassäng. Man får alltid ut 100 % av sitt träningsläger i Spjald och det uppskattas av gästande lag. Alla lag får dessutom ett eget omklädningsrum att förfoga över hela vistelsen, lyx anser många men i Spjald är det en självklarhet.

Vår mening: Kanonfina gräsplaner, härligt med gratis simhall och ett trevligt boende. Chefen är oerhört kunnig och intresserad av fotboll, han sitter till och med i danska fotbollsförbundets styrelse. Ett bättre träningslägeralternativ för fotbollslag är svårt att hitta.

 

 

  • Invånare: 12.000 (Videbaek kommun)
  • Avstånd gräsplan: 0 m (inom anläggningen).
  • Inkvartering: 2-5-bäddsrum med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd: Från Grenå 17,5 mil. Från Fredrikshamn: 23,5 mil.

 

 

Joakim-Persson2013-150x150[1]”I slutet av februari åkte vi till Danmark på ett miniläger med match mot AC Horsens. Vi bodde i Spjald där vi också tränade på deras fina konstgräs. Matchen mot AC Horsens var givande, vi föll tillslut men stod upp spelmässigt bra och vi fick många svar inför superettan premiären. Det var verkligen kanon att Sports International kunde erbjuda oss ett prisvärt läger med en match av denna karaktär på försäsongen. ”

Joakim Persson

Ängelholms FF

 

”Vi hade ett mycket bra läger i Spjald på västra Jylland. Riktigt bra planer och närheten till simhall och gjorde att vi fick ut maximalt av lägret. Helt enkelt en komplett anläggning.”

Mikael Borbely

Tränare IK Kongahälla

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng