Skagen

Danmark

Danmark: Skagen

Skagens Kultur och Fritidscenter är ett komplett träningscenter som välkomnar er med bästa tänkbara förutsättningar. Våra svenska lag stortrivs på den fräscha och proffsiga anläggningen och det är inte konstigt med tanke på den service och kvalité som tillhandahålls där. Här finns ett enormt utbud av aktiviteter för alla typer av lag och stora gemensamhetsutrymmen för genomgångar och nöjen. Anläggningen har även bassäng där ni kan koppla av efter träningar och matcher.

Skagens geografiska läge där Skagerack och Kattegatt möts gör att planerna är spelklara mycket tidigt på vårkanten. Detta gör Skagens kultur och Fritidscenter till en given succé.  Ryktet har redan börjat sprida sig bland de svenska klubbarna så en tidig bokning är ett måste.

 

 

 

  • Invånare: ca: 9 000
  • Avstånd gräsplan: ca: 300 meter – 2 km
  • Inkvartering: flerbäddsrum
  • Avstånd: Från Fredrikshamn 4 mil

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng