Ringe

Danmark

Danmark: Ringe

Nybyggt lägenhetshotell, toppfräscha lokaler och fullt utrustat idrottscenter som är idealiskt för träningsläger. Så skulle man i korthet kunna beskriva Ringe. Här finns bland annat fem gräsplaner, en ny konstgräsplan, gym, spinningrum, idrottshall, tennisbanor och en läcker simhall att mjuka upp musklerna i efter träningen – här saknar man ingenting för ett givande läger. Utöver detta finns även en teknikplan med konstgräs som är fri att använda, ett utmärkt komplement under träningspassen.

Den stora nöjesstaden Odense ligger bara ca två mil bort, staden har ett fantastiskt utbud. Det geografiska läget nära Odense gör att Ringe blir den ultimata destinationen för en kombination av ett sportsligt givande läger med stort socialt utbud.

Svenska lag har åkt till Ringe på träningsläger de senaste 10 åren. Några av de lag som har valt att lägga sina träningsläger här de senaste åren är Halmstad BK juniorer, Helsingborgs IF juniorer, Stafsinge IF Herr, Stattena IF Dam, Brunnby FF Herr, Viby IF Herr med flera.

 

Vår mening: En pärla, här saknar man ingenting för ett givande fotbollsläger.

 

 

  • Invånare: 12.000
  • Avstånd gräsplan: 0 m (inom anläggningen)
  • Inkvartering: 4-bäddslägenheter med dusch och toalett.
  • Avstånd: Från Odense 2,5 mil. Från Helsingör 17 mil.

 

 

mats_jingblad”Vi hade ett perfekt läger i Ringe nu i våras. Skönt att allt är samlat på ett ställe så man kan gå till planer, mat och simhall. Det märktes också på personalen att man är van vid idrottsgrupper, vi fick mycket bra service.”

Hans Karlsson 

Mariebo IK

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng